Φρανκ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Έρικσεν για την Μπρέντφορντ»

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύλλογο να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Φρανκ: «Δεν έχω μιλήσει με τον Έρικσεν για την Μπρέντφορντ»

Κολακευμένος τόνισε ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κρίστιαν Έρικσεν να συνεχίζει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαστε κολακευμένοι για το γεγονός πως μας έχουν συνδέσει με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Αξίζει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ωστόσο, όχι, δεν έχω μιλήσει με τον Κρίστιαν αυτή την στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του αυριανού (19/1) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικσεν παραμένει ελεύθερος έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Ίντερ και συνεχίζει να προπονείται μόνος του πριν βρει μία νέα ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.