Τον Αύγουστο η δίκη του Γκιγκς για βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του

Η δίκη του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς για βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του, που ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Ιανουαρίου, τελικά αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 8 Αυγούστου.

Τον Αύγουστο η δίκη του Γκιγκς για βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του

Τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος κατηγορείται για βιαιοπραγία τόσο κατά της πρώην συντρόφου του, όσο και για επίθεση στη μικρότερη αδερφή της.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που λόγω της συγκεκριμένης υπόθεσης απολύθηκε από τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, επρόκειτο αρχικά να δικαστεί στις 24 Ιανουαρίου.

Λόγω έλλειψης δικαστικού χώρου όμως, η δίκη τελικά αναβλήθηκε και πλέον ορίστηκε για τις 8 Αυγούστου.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμο δικαστήριο για να φιλοξενήσει αυτή τη δίκη λόγω του μεγάλου όγκου των δικαστικών υποθέσεων, οι οποίες έχουν αυξηθεί από την πανδημία και την ανάγκη για κοινωνικές αποστάσεις, αυτή είναι μια κατάσταση που είναι μια καθημερινή πραγματικότητα για τα ποινικά δικαστήρια», ανέφερε για το σχετικό θέμα η δικαστής Χίλαρι Μάνλι, ενώ σημειώνεται ότι ο Γκιγκς δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.