Κόπα Άφρικα: Πάγκο ο Σισέ, εκτός ο Αγκιμπού

Στον πάγκο της Σενεγάλης ο Παπέ Σισέ στο ματς με το Μαλάουι, εκτός αποστολής για την Γουινέα ο άλλος διεθνής του Ολυμπιακού, ο Αγκιμπού Καμαρά, λόγω τραυματισμού. 

Κόπα Άφρικα: Πάγκο ο Σισέ, εκτός ο Αγκιμπού

Ολοκληρώνεται ο δεύτερος όμιλος του Κόπα Άφρικα με τις σημερινές (18.00) αναμετρήσεις της Σενεγάλης με το Μαλάουι και της Γουινέας με την Ζιμπάμπουε, με έντονο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό λόγω της παρουσίας Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά.

Η Σενεγάλη με τον Σισέ στον πάγκο αυτή τη φορά (καθώς επέστρεψε από τον κορονοϊό ο Κουλιμπαλί) περνάει και με ισοπαλία στην επόμενη φάση, ενώ η Γουινέα θα πρέπει να νικήσει για να είναι σίγουρη, αν και μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ήττα. Η Σενεγάλη και η Γουινέα έχουν από 4 βαθμούς, το Μαλάουι 3 και η Ζιμπάμπουε κανέναν.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ως γνωστόν τραυματίας στον αστράγαλο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στο σημερινό ματς, μένοντας εκτός αποστολής για τη Γουινέα. Στόχος του είναι να προλάβει τα ματς της επόμενης φάσης και να μπορέσει να παίξει ξανά στη διοργάνωση. Ο άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μαμαντού Κανέ που είναι δανεικός στη Νέφτσι, βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Γουινέας.