Μπαρτσελόνα: Εξετάζει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, και νυν της Έλτσε, Λούκας Μπογέ βρίσκεται - σύμφωνα με ισπανικά Μέσα - στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ

Ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται – σύμφωνα με ισπανικό Μέσο – Λούκας Μπογέ! Ο πρώην στράικερ της ΑΕΚ και νυν της Έλτσε παρουσιάζεται ως μια λύση για την επιθετική γραμμή των Καταλανών.

Ο Τσάβι έχει ζητήσει φορ με τον Λούκας Ντε Γιονγκ να μην καλύπτει τα «θέλω» του νεαρού τεχνικού. Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Αλβάρο Μοράτα, όμως οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν είναι τόσο πρόθυμοι.

Και κάπου εδώ στην Καταλονία γράφουν για τον Μπογέ. Ο 25χρονος Αργεντινός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Έλτσε, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής έξι γκολ και μία ασίστ στη La Liga. Έτσι, φαίνεται να έχει τραβήξει βλέμματα αρκετών ομάδων, μίας εξ αυτών και της Μπαρτσελόνα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπογέ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19 ως δανεικός από την Τορινό, σημειώνοντας έξι γκολ και δύο ασίστ σε 36 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 η «Ένωση» αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, η οποία ανερχόταν στα έξι εκατ. ευρώ.