Κρίστιαν Έρικσεν: Επίσημη πρόταση από την Μπρέντφορντ

Ο Κρίστιαν 'Ερικσεν φαίνεται σύμφωνα με την Athletic να έχει επίσημη πρόταση από την Μπρέντφορντ για συμβόλαιο 6 μηνών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Κρίστιαν Έρικσεν: Επίσημη πρόταση από την Μπρέντφορντ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Athletic έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από την Μπρέντφορντ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη μια χρονιά.

Ο 29χρονος είναι ελεύθερος μετά την λύση του συμβολαίου του με την Ίντερ τον προηγούμενο μήνα και δήλωσε πως ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στοχεύοντας στην παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Δανός διεθνής έχει επανέλθει και προπονείται κανονικά με την Οντένσε, στην οποία πέρασε τρία χρόνια από το 2005 έως το 2008, μετά την κατάρρευσή του στις 12 Ιουνίου στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία στο Euro.

Ο μάνατζερ του Έρικσεν, Κρίστιαν Σούτς δήλωσε πρόσφατα πως μια επιστροφή στην Αγγλία θα ήταν μια επιστορφή στο σπίτι για τον διεθνή μέσο αφού σημείωσε πάνω από 300 συμετοχές σε 7 χρόνια παρουσίας του στο Λονδίνο με την Τότεναμ.

Μια μεταγραφή στην Μπρέντφορντ θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τον Έρικσεν αφού θα μπορέσει να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής, κάτι που χρειάζεται ο Δανός προκειμένου να διατηρήσει την θέση του στην εθνική ομάδα ενόψει Μουντιάλ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του μπορεί να παίξει η παρουσία του Τόμας Φρανκ στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας μια και οι δυό τους έχουν συνυπάρξει στις μικρές εθνικές της Δανίας από το 2008 έως το 2012.

Η Μπρέντφορντ από την μεριά της βρίσκεται 10 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και με την μεταγραφή του 29χρονου σκοπεύει να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή. Παράλληλα, θέλει να προσθέσει στην μηχανή της την έφεση στην δημιουργία που χαρακτηρίζει Έρικσεν προκειμένου να βρει περισσότερα τέρματα ο Ιβάν Τόνεϊ ο οποίος δεν έχει πιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης.