«Η Άρσεναλ αποδεσμεύει τον Κάμπελ»

Δημοσίευμα του Goal.com υποστηρίζει ότι ο Κοσταρικανός έχει ειδοποιηθεί από τον σύλλογο του Λονδίνου να βρει ομάδα και να τελειώσει έτσι η θητεία του στον αγγλικό σύλλογο. 

«Η Άρσεναλ αποδεσμεύει τον Κάμπελ»

Συγκεκριμένα, ο Κρις Γουάτλεϊ που καλύπτει το ρεπορτάζ της Άρσεναλ για το Goal.com σε θέμα του για τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ στον ΠΑΟΚ, ο ρεπόρτερ της ομάδας εμπλέκει και το όνομα του Κάμπελ.

Το άρθρο αναφέρει αρχικά ότι ο Ακπόμ θα δοθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι του ποσού των 2 εκατ. λιρών. Τελειώνοντας τα της μεταγραφής αυτής, ο ρεπόρτερ αναφέρεται στον Τζόελ Κάμπελ, τονίζοντας ότι βρίσκεται στους «κανονιέρηδες» από το 2011 όμως πλέον η ομάδα τον πιέζει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί ποτέ στο σύλλογο και συνεχώς αγωνιζόταν δανεικός σε ομάδες του εξωτερικού.

Αυτά επιβεβαιώνουν και τα όσα σας έγραψε νωρίτερα σήμερα το fosonline. Ότι δηλαδή ο Κοσταρικανός ψάχνει να βρει ομάδα και ο ατζέντης του τον έχει προτείνει και στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και η περίπτωση του Κάμπελ είναι ελκυστική για τους Πειραιώτες.

Το αν φυσικά θα προχωρήσει η μεταγραφή είναι άγνωστο, αφού Κάμπελ προτιμά να παίξει σε ομάδα της Ισπανίας ή της Αγγλίας. Όπως και να έχει πάντως, το θέμα παραμένει ανοιχτό και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα κάνει επίσημα κίνηση για την απόκτησή του.