Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Τζόελ Κάμπελ;

Ο Κοσταρικανός μέσα στη εβδομάδα θα πάει να μιλήσει με την Άρσεναλ για να βρεθεί μία λύση για το μέλλον του. Έχει προταθεί ξανά στον Ολυμπιακό και ψάχνεται παράλληλα για Ισπανία και Αγγλία.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Τζόελ Κάμπελ;

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε άλλον έναν εξτρέμ και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τον επόμενο μήνα για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει μία έξτρα ώθηση από τα “φτερά”.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν σε συζητήσεις με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του διέρρευσε ότι δεν μιλάει με τον Σέρβο άσο, ωστόσο, στο Νησί εξακολουθούν και σήμερα να μπλέκουν τους Πειραιώτες και τη Σταντάρ Λιέγης.

Η ουσία είναι ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν επανήλθε στο προσκήνιο του Τζόελ Κάμπελ.

Όχι επειδή ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία κίνηση προς την πλευρά του Κοσταρικανού εξτρέμ, αλλά επειδή ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή τον πρότεινε στο λιμάνι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά...

Μέσα στην εβδομάδα θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση της Άρσεναλ για να μιλήσει μαζί της και να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον του. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται από τους “κανονιέρηδες” και έχοντας ακομη έναν χρόνο συμβόλαιο μαζί τους, δεν υπάρχει νόημα να παραχωρηθεί δανεικός. Θα κοιτάξει λοιπόν να τους φέρει μία πρόταση και να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Η πλευρά του παίκτη βγάζει προς τα έξω ότι προτεραιότητα του Κάμπελ είναι να συνεχίσει στην Ισπανία (Μπέτις;) ή στην Αγγλία. Παρόλα αυτά, έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους”. Και για να έχει προταθεί, πάει να πει ότι μόνο αδιάφορο δεν θα τον άφηνε η προοπτική της Ελλάδας, εφόσον ο Ολυμπιακός έκανε κάποια κίνηση...

Προς το παρόν, η πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει “ενοχλήσει” ούτε την Άρσεναλ, ούτε τον Κάμπελ...