Γιουβέντους: Μένει ελεύθερος ο Ντιμπάλα που δεν ανανεώνει

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Γιουβέντους βρίσκεται ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους «μπιανκονέρι» που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Γιουβέντους: Μένει ελεύθερος ο Ντιμπάλα που δεν ανανεώνει

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» φέρεται να βρίσκεται ο Πάουλο Ντιμπάλα, αφού οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους κάθε άλλο παρά έχουν θετική εξέλιξη.

Οι δύο πλευρές ήταν έτοιμες να ανακοινώσουν την συμφωνία τους για την επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2026, με ετήσιες απολαβές για τον παίκτη που έφταναν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως σημειώνει το «TyC Sports» όμως, η «Γηραιά Κυρία» αποφάσισε να αλλάξει τους όρους σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου και τις απολαβές του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος πλέον δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση, τότε στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν ο Πάουλο Ντιμπάλα θα μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο του Τορίνο, ενώ ήδη από τώρα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Αργεντινός βρίσκεται στις τάξεις των «μπιανκονέρι» από το 2015, όταν μετακόμισε στην ομάδα του Τορίνο από την Παλέρμο, ενώ την φετινή περίοδο έχει καταγράψει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 9 γκολ και 4 ασίστ.