Κόπα Άφρικα: Δύσκολα ο Αγκιμπού κόντρα στη Σενεγάλη του Σισέ

Ο προπονητής της Γουινέας είπε ότι περιμένει τους γιατρούς για τη συμμετοχή του Αγκιμπού Καμαρά κόντρα στη Σενεγάλη του Παπέ Σισέ. Δεν έχει προπονηθεί ο άσος του Ολυμπιακού. 

Κόπα Άφρικα: Δύσκολα ο Αγκιμπού κόντρα στη Σενεγάλη του Σισέ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και από πλευράς Ολυμπιακού το ντέρμπι του Κόπα Άφρικα με «ερυθρόλευκο» χρώμα, ανάμεσα στην Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά και την Σενεγάλη του Παπέ Σισέ. Δεν είναι, όμως, βέβαιο ότι ο Αγκιμπού θα είναι σε ετοιμότητα για να αγωνιστεί στο ματς της Παρασκευής (14/1)

Ο προπονητής της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά, δήλωσε ότι ο Αγκιμπού δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες μέρες μετά το χτύπημα στο ματς με το Μαλάουι που οδήγησε και στην αντικατάστασή του στην ανάπαυλα εκείνης της αναμέτρησης. Κι ότι περιμένει το τελικό OK από το ιατρικό επιτελείο για να ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Αγκιμπού δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος και θα προφυλαχθεί για τη συνέχεια, αλλά η σημασία του αγώνα μπορεί να επιφέρει διαφορετικές αποφάσεις καθώς ο τραυματισμός στον αστράγαλο δεν είναι σοβαρός.

Αντιθέτως ο Σισέ θα είναι ξανά στην ενδεκάδα της Σενεγάλης από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα και με τον κορονοϊό όπως συμβαίνει με άλλους συμπαίκτες του.