Τότεναμ-Τσέλσι 0-1: Εύκολα στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με δεύτερη νίκη η Τσέλσι

Η Τσέλσι κέρδισε και το δεύτερο ματς με την Τότεναμ (1-0) και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Λίβερπουλ-Άρσεναλ  

Τότεναμ-Τσέλσι 0-1: Εύκολα στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με δεύτερη νίκη η Τσέλσι

Ήταν το φαβορί έπειτα από το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα με την Τότεναμ η Τσέλσι και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στην εκτός έδρας ρεβάνς με δεύτερη νίκη (1-0) που την έστειλε στον τελικό του Λίγκ Καπ Αγγλίας. Ο Ρίντιγκερ αξιοποίησε την ασίστ του Μάουντ στο 18’ και έκοψε τα πόδια των παικτών της Τότεναμ, που χρειάζονταν τρία γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Δεν έβαλαν ούτε ένα τα «σπιρούνια» για να αποτρέψουν έστω την ήττα στο ντέρμπι με αντιπαλότητα του βορειοδυτικού Λονδίνου. Η Τσέλσι πήρε εύκολα την πρόκριση και πλέον περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Λίβερπουλ-Άρσεναλ που θα αναμετρηθούν στις 13/1 και 20/1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κολίνι, Έμερσον, Ντόχερτι (65’ Σεσενιόν), Τανγκανγκά, Σάντσες, Ντέιβις, Χόιμπεργκ, Βινκς (81’ Σκιπ), Λο Σέλσο (71’ Τζιλ), Κέιν, Μόουρα.

ΤΣΕΛΣΙ: Αριθαμπαλάγκα, Ρίντιγκερ, Σαρ, Κρίστινσεν (65’ Τιάγκο Σίλβα), Χάντσον-Οντόι, Αθπιλικουέτα, Κόβασιτς (77’ Καντέ), Ζορζίνιο (88’ Λόφτους-Τσικ), Μάουντ (65’ Ζίγιες), Βέρνερ (65’ Μάρκος Αλόνσο), Λοπυκάκου.