Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες στο Clasico

Οι εκλεκτοί που επέλεξαν Τσάβι και Αντσελότι για το Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης για το Super Cup Ισπανίας (12/1, 21:00).

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες στο Clasico

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ της Τετάρτης(12/1, 21:00) για το Super Cup Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί με διάταξη 4-3-3 με τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια, τους Αραούχο και Πικέ στο κέντρο της άμυνας με τον Ντάνι Άλβες και τον Ζόρντι Άλμπα να παίζουν ως φουλ-μπακ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπουσκέτς έχοντας δεξιά και αριστερά του τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ και τον Γκάβι. Στα δεξιά της επίθεσης θα πάρει θέση ο Ουσμάν Ντεμπελέ και στα αριστερά θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Φεράν Τόρες ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λουκ Ντε Γιόγνκ.

Από την άλλη μεριά η Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης με 4-3-3, θα έχει τον Κουρτουά στην εστία, ο οποίος θα έχει μπροστά του από αριστερά προς δεξιά τους Φερλάντ Μεντί, Νάτσο Φερνάντες, Έντερ Μιλιτάο και τον Ντάνι Καρβαχάλ. Την τριάδα του κέντρου συνθέτουν οι Κασεμίρο, Κρος και Μόντριτς ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Ασένσιο και οι φορμαρισμένοι Βινίσιους και Μπενζεμά.

Αναπληρωματικοί για τους μπλαουγκράνα θα είναι οι: Πένια, Μινγκέθα, Νίκο Γκονζάλεθ, Πέδρι, Ρίκι Πουίγκ, Ντεπάι, Ανσού Φατί, Χουτγκλά και Εζαλζουλί.

Στον αντίποδα για την Βασίλισσα τον πάγκο θα καθίσουν οι: Λουνίν, Λούκας Βάσκες, Μαρσέλο, Βαγιέχο, Θεμπάγιος, Βαλβέρδε, Ίσκο, Καμαβιγκά, Ροντρίγκο και Γιόβιτς.