Επίσημο: Ο Πισάνο υπέγραψε στην Αλντοσίβι

Ο Ματίας Πισάνο επέστρεψε στην Αργεντινή. Ο πρώην άσος του Ατρόμητου υπέγραψε στην Αλντοσίβι.

Επίσημο: Ο Πισάνο υπέγραψε στην Αλντοσίβι

Στην Αλντοσίβι υπέγραψε ο Ματίας Πισάνο. Ο 30χρονος Αργεντινός ακραίος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Επέστρεψε στην Αργεντινή και υπέγραψε στην Αλντοσίβι.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε λίγο χρόνο συμμετοχής στον Ατρόμητο, έλυσε το συμβόλαιό του και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο Πισάνο έχει αγωνιστεί στην Αλντοσίβι και στο παρελθόν, καθώς φόρεσε τη φανέλα της τη σεζόν 2018-19 και είχε παίξει σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον Ατρόμητο, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα του Περιστερίου αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει και αποχώρησε γρήγορα από τον Ατρόμητο.

Ο 30χρονος (13/12/1991) αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Τσακαρίτα Τζούνιορς και κατάφερε να πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 18 ετών, ενώ το 2013 μεταγράφηκε στην Ιντεπεντιέντε. Δύο χρόνια αργότερα, αν και Αργεντινός, μετακόμιζε στη Βραζιλία για την Κρουζέιρο και στην ίδια χώρα αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάντα Κρουζ.

Μετά την περιπέτειά του στη Βραζιλία, μετακόμισε στο Μεξικό για να αγωνιστεί στην Τιχουάνα και ακολούθησε η επιστροφή του στην Αργεντινή, παίζοντας για τις Ταγέρες και Αλδοσίβι. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κολομβία για την Αμέρικα ντε Κάλι με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πριν από τον Ατρόμητο, ήταν στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.