Κομάν: Ανανεώνει ως το 2026 και γίνεται από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Μπάγερν

Ο Κίνγκλσεϊ Κομάν θα βάλει εντός των ημερών την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου, που θα τον καταστήσει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες των Βαυαρών.

Κομάν: Ανανεώνει ως το 2026 και γίνεται από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Μπάγερν

Θετική έκβαση είχαν τελικά οι συζητήσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Κίνγκλσεϊ Κομάν για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «L’ Equipe», μέσα στις επόμενες ημέρες ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας και θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου.

Η συνεργασία του διεθνούς άσου με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται το 2023, ενώ με τη νέα συμφωνία ο Κομάν θα μείνει για άλλα τρία χρόνια στην ομάδα (σ. 2026) και θα αμείβεται με περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Έτσι, θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, πίσω από τον Πολωνό επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Γερμανό τερματοφύλακα Μάνουελ Νόιερ.

Ο Κομάν μετακόμισε στην Μπάγερν το 2015 από την Γιουβέντους, αρχικά ως δανεικός και εν συνεχεία με κανονική μεταγραφή, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταγράψει 5 γκολ και 2 ασίστ.