Copa Africa: Η Σιέρα Λεόνε σταμάτησε την Αλγερία (0-0)

Η Σιέρα Λεόνε χάρη στην εξαιρετική αμυντική της λειτουργία σταμάτησε την Αλγερία και πήρε τον βαθμό (0-0) στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Copa Africa.

Copa Africa: Η Σιέρα Λεόνε σταμάτησε την Αλγερία (0-0)

Την μεγάλη έκπληξη έκανε η Σιέρα Λεόνε στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Copa Africa, καθώς εξασφάλισε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο παιχνίδι κόντρα στην Αλγερία.

Η τελευταία, με παίκτες όπως οι Ριγιάντ Μαχρέζ, Ισλάμ Σλιμανί και Σοφιάν Φεγκουλί στο βασικό της σχήμα, παρουσιάστηκε ανώτερη της αντιπάλου της στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης.

Εκ του αποτελέσματος όμως, βρήκε μία πολύ καλά οργανωμένη Σιέρα Λεόνε, η οποία χάρη στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία έκλεισε τους χώρους προς την εστία της και κατάφερε τελικά να αποσοβήσει τους κινδύνους και να κρατήσει το «μηδέν».

Τόσο κατά την διάρκεια του πρώτου όσο και του δευτέρου ημιχρόνου όσο κι αν η Αλγερία «πολιόρκησε» τα καρέ της αντιπάλου της με την ελπίδα να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» του γκολ, τελικά δεν τα κατάφερε και το «λευκό» 0-0 παρέμεινε ανέπαφο ως το σφύριγμα του διαιτητή για την λήξη της συνάντησης.

ΑΛΓΕΡΙΑ: Εμπολί, Ατάλ, Μαντί, Μπεντράν (46' Μπενλαμρί), Μπενσεμπαϊνί, Μπελκεμπλά (84' Μπενραχμά), Μαχρέζ, Φεγκουλί (64' Μπουλαγιά), Μπραχιμί (65' Μπεντεμπκά), Μπελαϊλί, Σλιμανί (65' Μπουνετζά)

ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ: Μ. Καμαρά, Κακέι, Μπανγκουρά, Στ. Κόκερ, Ράιτ, Κουί, Τζ. Καμαρά, Μπουντού, Κ. Καμαρά, Τουράι (84' Καϊκάι), Α. Καμαρά (76' Φοφανά)