Τζέραρντ: «Έχω βρεθεί σε πιο... θορυβώδη γήπεδα από το Ολντ Τράφορντ»

Ο μάνατζερ της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το παρελθόν του στη Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων, δήλωσε ότι δεν του έκαναν εντύπωση αφού έχει βρεθεί σε πιο θορυβώδη γήπεδα...

Τζέραρντ: «Έχω βρεθεί σε πιο... θορυβώδη γήπεδα από το Ολντ Τράφορντ»

Με το... βαμβάκι «έσφαξε» τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο μάνατζερ της Άστον Βίλα έτυχε «θερμής υποδοχής» από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (λόγω του παρελθόντος του στην Λίβερπουλ...) κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων (1-0 κέρδισαν οι «κόκκινοι διάβολοι»), αλλά δεν έδειξε ούτε να εκπλήσσεται, ούτε πολύ περισσότερο να εντυπωσιάζεται από την ένταση τους.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος των «κόκκινων» μιλώντας στο BBC μέτα το παιχνίδι τόνισε πως το κοινό ήταν ήσυχο και ότι έχει βρεθεί σε γήπεδα με περισσότερη φασαρία: "Ήταν σχετικά ήσυχα. Έχω πάει και σε γήπεδα με περισσότερο θόρυβο".

Όσον αφορά στην ήττα των «βίλανς» από τους «κόκκινους διαβόλους» ανέφερε:

"Έχω δει πολλά θετικά σήμερα, αν και είμαι απογοητευμένος που αποκλειστήκαμε από τη διοργάνωση. Είχαμε το πάνω χέρι σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Ήμασταν κοντά στο να τα καταφέρουμε, αλλά εκεί υπάρχει ένα κενό, το οποίο πρέπει να γεμίσουμε".