Μουρίνιο: «Υπάρχουν ψυχολογικό κόμπλεξ και αδύναμοι άνθρωποι στα αποδυτήριά μας»

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα της Ρόμα από την Γιουβέντους και έκανε χαρακτηρισμούς περί «κόμπλεξ» και «αδύναμων χαρακτήρων».

Μουρίνιο: «Υπάρχουν ψυχολογικό κόμπλεξ και αδύναμοι άνθρωποι στα αποδυτήριά μας»

Έως και το 70’ η Ρόμα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-1 επί της Γιουβέντους στο Ολίμπικο της Ρώμης. Μέσα όμως σε λιγότερο από δέκα λεπτά, το 3-1 έγινε... 3-4.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν άντεξε στις δηλώσεις του μετά το ματς και τα... έχωσε στους παίκτες του.

«Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο για 70 λεπτά. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατά και πήρε τον έλεγχο. Πιέσαμε ψηλά, ελέγξαμε τον ρυθμό και είχαμε την πρωτοβουλία. Είμασταν τόσο καλοί για 70 λεπτά και μετά καταρρεύσαμε ψυχολογικά. Δεν μπορείς να δίνεις δικαιώματα σε μια ομάδα με την ισχυρή νοοτροπία και τον χαρακτήρα της Γιουβέντους», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των Ρωμαίων και κατέληξε:
«Μας κυρίευσε ο φόβος. Ψυχολογικό κόμπλεξ. Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα στο 3-2, αλλά η ομάδα μου είχε. Όταν είσαι χωμένος στα σκ...ά, προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τον εαυτό σου. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι στα αποδυτήριά μας που είναι πιο καλοσυνάτοι από όσο πρέπει, πιο αδύναμοι».