Mπαρτσελόνα: Χάνει τον Έρικ Γκαρθία για 5 εβδομάδες!

Ο Έρικ Γκαρθία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου (08/01) αγώνα στην Γρανάδα, για την La Liga και θα μείνει εκτός δράσεις για πάνω από έναν μήνα...

Mπαρτσελόνα: Χάνει τον Έρικ Γκαρθία για 5 εβδομάδες!

Σαν να μην έφτανε η βαθμολογική απώλεια δύο πόντων στη Γρανάδα (1-1) που δεν της επέτρεψαν ούτε για ένα βράδυ, έστω, να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της La Liga, η Μπαρτσελόνα έχασε και τον Έρικ Γκαρθία με τραυματισμό.

Ο αποκτηθείς (από την Μάντσεστερ Σίτι), το περασμένο καλοκαίρι, διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στον μηρό, αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό (κι ενώ ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του) και όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα (5 βδομάδες για την ακρίβεια).

Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του Γκαρθία αναμένεται στα μέσα Φεβρουαρίου, γεγονός που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (12/1, 21.000), την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (19/1) για τους «16» του Copa del Rey, αλλά και από τα παιχνίδια της La Liga κόντρα Αλαβές (23/1), Ατλέτικο (6/2), Εσπανιόλ (13/2).

Είναι ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού, το 16ο στην σεζόν για την ομάδα του Τσάβι κι ήρθε λίγες μέρες μετά από εκείνο του Αραούχο στο ματς Κυπέλλου με την Λινάρες, αλλά και του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο ίδιο ματς.

Έτσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο την προσεχή Τετάρτη (12/01, 21.00) αναμένεται να είναι βασικοί οι Πικέ - Λενγκλέ