Πάει Ισραήλ ο Μαρτίνς

Οριστική φαίνεται η απόφαση της Λέγκια να διακόψει το συμβόλαιο του Αντρέ Μαρτίνς και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει πρόταση από την Χάποελ Μπερ Σεβά. 

Πάει Ισραήλ ο Μαρτίνς

Έπειτα από 3,5 χρόνια παρουσίας στην Πολωνία με τα χρώματα της Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία πήγε μετά τη διετία του στον Ολυμπιακό, ο Αντρέ Μαρτίνς ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα και χώρα λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Στην Λέγκια έχουν αποφασίσει να διακόψουν τη συνεργασία με τον Πορτογάλο, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του βασικού και δεν έλαβε μέρος στη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας του που διεξήχθη στο Ντουμπάι.

Ο 31χρονος μέσος που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό το 2017 έχει ήδη βρει τον επόμενο προορισμό του, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Κι όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, σε μία ομάδα που μάχεται για να πάρει το πρωτάθλημα, με κύρια ανταγωνίστρια την Μακάμπι Χάιφα.

Ο Μαρτίνς έπαιξε στην Λέγκια σε 128 ματς με δύο γκολ και έξι ασίστ, ενώ στον Ολυμπιακό σε 53 συμμετοχές είχε δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Με σημαντική θητεία πριν από τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα, στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και δύο παρουσίες στην εθνική Πορτογαλίας.