Μεγάλη κρίση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-17 παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν

Ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα προβλήματα να είναι πολύ μεγάλα μετά την ήττα από τη Γουλβς.

Μεγάλη κρίση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-17 παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν

Σε βαθιά κρίση έχει βυθιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους "κόκκινους διάβολους" και ο τεχνικός τους, Ραλφ Ράνγκνικ έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποχωρήσουν από το "Όλντ Τράφορντ" έφτασαν τους 17. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί μετά την ήττα από τους "λύκους" τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν απογοητευτεί από την κατάσταση που επικρατεί στην ομα΄δα με αποτέλεσμα να θέλουν να συνεχίσουν σε άλλο κλαμπ την καριέρα τους.

Βέβαια αρκετοί από αυτούς έχουν ειδικό συμβόλαιο και δεν μπορούν να αποχωρήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα ονόματα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ωστόσο οι 13 παίκτες που θέλουν να φύγουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι: Άντονι Μαρσιάλ, Πολ Πογκμπά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Έντισον Καβάνι, Χουάν Μάτα, Ντόνι φαν ντε Μπεκ, Ντιν Χέντερσον, Ερίκ Μπεγί, Φιλ Τζόουνς, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Ντιόγκο Νταλότ και Άξελ Τουανζέμπε.