Copa Africa: Με το 60% χωρητικότητας των γηπέδων οι αγώνες, εκτός του Καμερούν (80%)!

Η Αφρικανική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία (CAF) γνωστοποίησε ότι το Copa Africa του Καμερούν θα διεξαχθεί με τα γήπεδα να μπορούν να φιλοξενήσουν το 60% της χωρητικότητας τους, εκτός από τους αγώνες της διοργανώτριας όπου το ποσοστό ανέρχεται στο 80%!

Copa Africa: Με το 60% χωρητικότητας των γηπέδων οι αγώνες, εκτός του Καμερούν (80%)!

Με φιλάθλους, αλλά όχι σε κατάμεστα γήπεδα, θα διεξαχθεί το επικείμενο (9/1-6/2) Copa Africa στο Καμερούν.

Στους αγώνες της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε η Αφρικανική ποδοσφαιρική συνομοσπονδία (CAF), θα δίνεται η δυνατότητα για παρουσία του 60% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η οξύμωρη υποσημείωση ότι για τους αγώνες της οικοδέσποινας ομάδας το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 80%!

«Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση του Καμερούν, δεδομένης της εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης και των προκλήσεων που επιβάλλει η πανδημία, η CAF και η τοπική οργανωτική επιτροπή συμφώνησαν να περιορίσουν μεταξύ 60% και 80%, τo οσοστό στη χωρητικότητα των γηπέδων κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις αναμέτρησης πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ PCR εντός 72 ωρών ή αρνητικό αντιγόνο εντός 24 ωρών, για να έχουν πρόσβαση στις κερκίδες.