«Η Ρεάλ έκανε πρόταση 50 εκατ. ευρώ στην Παρί για Εμπαπέ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε 50 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να πάρει από τώρα τον Κιλιάν Εμπαπέ, όπως αποκάλυψε στην «Gazzetta dello Sport» ο Ιταλός μάνατζερ Τζοβάνι Μπρανκίνι.

«Η Ρεάλ έκανε πρόταση 50 εκατ. ευρώ στην Παρί για Εμπαπέ»

Να αποκτήσει από τώρα τον Κιλιάν Εμπαπέ επιθυμεί η Ρεάλ Μαδρίτης και για τον λόγο αυτό κατέθεσε πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα δικαιώματα του Γάλλου επιθετικού. Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport» ο Ιταλός μάνατζερ, Τζοβάνι Μπρανκίνι.

«Εξαρτάται από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να έχει τον Εμπαπέ αμέσως και έχει προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Σίγουρα μου φαίνεται ότι η πρωτοβουλία του (σ.σ. προέδρου της Ρεάλ) Φλορεντίνο Πέρεθ αξίζει προσοχή, είναι ένα μήνυμα σταθερότητας του συστήματος. Τελικά, είναι κρίμα για όλους που ένας παίκτης αυτού του επιπέδου μπορεί να φύγει το καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή», είπε αρχικά.

Όσον αφορά για τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ στην Παρί, σημείωσε: «Σίγουρα θα έρθει ένα ζεστό καλοκαίρι με τους Χάαλαντ, Χάρι Κέιν και Βλάοβιτς στα πρωτοσέλιδα».

Ως γνωστόν, ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και από αυτόν τον μήνα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί. Την ίδια στιγμή οι συζητήσεις του με τους «πρωτευουσιάνους» για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας δεν έχουν θετική εξέλιξη.

Οι υποθέσεις των Λουκάκου και Μοράτα

Πέραν αυτών, ο Ιταλός μάνατζερ Τζοβάνι Μπρανκίνι αναφέρθηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε στην Τσέλσι με τις δηλώσεις του Ρομέλου Λουκάκου, όπως επίσης και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άλβαρο Μοράτα να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα.

Για τον Λουκάκου είπε ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού ήταν «ένα πραγματικό αυτογκόλ. Χάλασε την εικόνα του, μια κίνηση που προφανώς δεν συμφωνήθηκε με το μάνατζέρ του. Θα μείνει στην Τσέλσι και εν τω μεταξύ έχει δεχτεί κριτική από όλο τον κόσμο, επίσης επειδή η ίδια η Ίντερ ήταν ψυχρή», ενώ για τον Μοράτα, επεσήμανε:

«Απ' ό,τι καταλαβαίνω, ο Άλβαρο θα παραμείνει στη Γιούβε. Ο Ντεπάι δεν ενδιαφέρει τους μπιανκονέρι ή την Ατλέτικο. Η σχέση του Μοράτα με τη Γιουβέντους είναι ακόμα καλή γιατί η επιθυμία του να βρει έναν σταθερό προορισμό εκτός Μαδρίτης έγινε κατανοητή, αλλά είναι εξίσου αλήθεια ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να τον αφήσει να φύγει χωρίς αντικαταστάτη».