Τσέλσι: Την Δευτέρα (3/1) το κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του Λουκάκου

Συνάντηση με τον Ρομέλου Λουκάκου έχουν προγραμματίσει για αύριο (3/1) οι άνθρωποι της Τσέλσι, προκειμένου να συζητήσουν με τον Βέλγο επιθετικό το μέλλον του στον σύλλογο.

Τσέλσι: Την Δευτέρα (3/1) το κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του Λουκάκου

Κομβική αναμένεται να είναι η αυριανή (3/1 ) μέρα για το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με το «NBC», οι ιθύνοντες των «μπλε» έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον Βέλγο επιθετικό για να συζητήσουν τις πρόσφατες δηλώσεις του και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο διεθνής άσος είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως δεν είναι χαρούμενος στους λονδρέζους και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ, ενώ μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε και δυσαρεστημένος για τον τρόπο χρησιμοποίησής του στους λονδρέζους από τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ.

Ο τελευταίος τον άφησε εκτός αποστολής από το σημερινό (2/1) παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή του, ανέφερε:

«Φυσικά και δεν μας αρέσει αυτό. Προκαλεί φασαρία που δεν χρειαζόμαστε και που δεν μας βοηθάει. Δεν αισθάνομαι πως είναι δυστυχισμένος. Εάν με ρωτούσατε το πρωί της Πέμπτης θα σας έλεγα πως αισθανόμουν το ακριβώς αντίθετο για την κατάστασή του και για αυτό μού προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις του. Εάν υπάρχει κάτι, θα το συζητήσουμε πίσω από κλειστές πόρτες, αυτό είναι το σίγουρο».

«Δεν μπορώ να πω πολλά για την ώρα, η κατάσταση ακόμα είναι έκρυθμη. Θα έχουμε συνάντηση την Δευτέρα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα», φέρεται να ανέφερε ο Λουκάκου μέσω μηνυμάτων στον πρώην συμπαίκτη του στην Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει πως η Τότεναμ και η Γιουβέντους είναι οι δύο πιο πιθανοί προορισμοί για τον Λουκάκου αν αποχωρήσει τελικά από την Τσέλσι.