Ιλιτζαλί: Πήρε τη Χαλ, προσέλαβε και προπονητή

Ο διάσημος Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί απέκτησε ο πακέτο των μετοχών της Χαλ, ενώ προχώρησε και στην πρόσληψη του Σότα Αρβελάτζε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Ιλιτζαλί: Πήρε τη Χαλ, προσέλαβε και προπονητή

Ιδιοκτήτης της Χαλ είναι πλέον ο Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, σχεδόν δύο μήνες αφού ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις.

Μάλιστα ο νέος πλέον ιδιοκτήτης της Χαλ ξεκίνησε ήδη τις κινήσεις του, καθώς επέλεξε ως νέο προπονητή τον 48χρονο Σότα Αρβελάτζε, πρώην προπονητή της Παχτακόρ Τασκένδης.

Ο Τούρκος παραγωγός, που έχει υπό την επίβλεψή του κορυφαία προγράμματα όπως το Survivor, είχε ανεβάσει στις 9 Νοεμβρίου στα social media μια φωτογραφία από το γήπεδο της αγγλικής ομάδας, προαναγγέλλοντας εξελίξεις.

Ο Ατζούν προχωράει για την αγορά της Χαλ

«Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Από τις 12 Μαΐου, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου σε αυτή την πόλη, μέσα σε σύντομο διάστημα έζησα τόσες όμορφες στιγμές και γνώρισα φοβερούς ανθρώπους.

Στη διάρκεια των αγώνων, είδα με θαυμασμό το κοινό της Χαλ. Ελπίζω η διαδικασία να ολοκληρωθεί σύντομα και το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα», είχε γράψει ο Τούρκος παραγωγός στην ανάρτησή του.

Έτσι λοιπόν το… αγγλικό όνειρο ξεκίνησε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, που έκανε ήδη και τις πρώτες του κινήσεις…