Ο Ατζούν προχωράει για την αγορά της Χαλ

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι βρίσκεται στην Αγγλία και προχωράει για την αγορά της Χαλ!

Ο Ατζούν προχωράει για την αγορά της Χαλ

Στην Αγγλία, βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζάλι, έτσι ώστε να... τρέξει τις διαδικασίες για την αγορά της Χαλ.

Ο Τούρκος παραγωγός, που έχει υπό την ευθύνη του κορυφαία προγράμματα όπως το Survivor, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από το γήπεδο της αγγλικής ομάδας και προανήγγειλε εξελίξεις.

Ο Ατζούν θέλει να αγοράσει τη Χαλ

«Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Από τις 12 Μαΐου, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου σε αυτή την ομάδα πόλη, μέσα σε σύντομο διάστημα έζησα τόσες όμορφες στιγμές και γνώρισα φοβερούς ανθρώπους. Στη διάρκεια των αγώνων, είδα με θαυμασμό το κοινό της Χαλ. Ελπίζω η διαδικασία να ολοκληρωθεί σύντομα και το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα», έγραψε στο Twitter.

H Χαλ να σημειώσουμε πως αγωνίζεται στην Championship και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά τις 17 πρώτες αγωνιστικές είναι στην 22η θέση με απολογισμό μόλις τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δώδεκα ήττες!

Για τον Ατζούν Ιλιτζαλί αυτή δεν θα είναι η πρώτη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, διότι είχε ποσοστό της Φορτούνα Σιτάρντ. Σύμφωνα με την "Daily Mail" ο Ατζούν σκοπεύει να ενισχύσει τη Χαλ με τεχνικό επιτελείο από την Τουρκία και παράλληλα θέλει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.