Πρώην αστέρας της Ρεάλ σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε ψαράς

Ο πρώην αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Κοεντράο αποφάσισε να γίνει ψαράς από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Πρώην αστέρας της Ρεάλ σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε ψαράς

Ο Φάμπιο Κοεντράο αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά αντί να επενδύσει τα χρήματά του σε επιχειρήσεις ή να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο, αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του: Να γίνει ψαράς!

Ο Πορτογάλος πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στα 33 του ήθελε να επιστρέψει στις ρίζες του και να ασχοληθεί με το ψάρεμα που λάτρευε από μικρό παιδί.

«Είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Όχι μόνο αυτό. Η θάλασσα είναι όμορφη και την χρειαζόμαστε. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή και το επάγγελμά τους πρέπει να είναι σεβαστό όπως όλα τα υπόλοιπα», είπε αρχικά ο Κοεντράο και κατέληξε:

«Οι άνθρωποι που αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της, πρέπει να ακολουθήσουν τη θέλησή τους, το όνειρό τους. Είναι δουλειά και για τις νέες γενιές. Ο πατέρας μου είχε βάρκα, ψάρευε και πάντα πήγαινα μαζί του όταν ήμουν μικρός. Η ζωή μου ήταν η θάλασσα: Η θάλασσα και το ψάρεμα».
«Ήξερα ότι θα τελείωνε κάποια μέρα το ποδόσφαιρο και ότι θα έπρεπε να πάρω μια νέα κατεύθυνση στη ζωή μου. Και η ευτυχία μου είναι αυτό το καράβι και αυτή είναι η ζωή που θέλω να ακολουθήσω».