Αθανασιάδης: Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Σέριφ για το 2021

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση γνώρισε ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Σέριφ Τίρασπολ για το 2021 μετά από ψηφοφορία των οπαδών της ομάδας

Αθανασιάδης: Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Σέριφ για το 2021

Την δική του… Ιθάκη φαίνεται πως έχει βρει ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Σέριφ Τίρασπολ για το 2021.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα της χώρας, αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος παίκτης της Σέριφ για το 2021.

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας ο 28χρονος γκολκίπερ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω στην κατάταξη τους Σεμπαστιάν Τιλ και Αντάμα Τραορέ.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, ο τερματοφύλακας της Σέριφ, Γιώργος Αθανασιάδης, είναι ο καλύτερος παίκτης για το 2021. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τιλ και στην τρίτη ο επιθετικός Αντάμα Τραορέ.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την ψήφο τους και συγχαίρουμε τον Γιώργο για το τίτλο του καλύτερου παίκτη της Σέριφ για το 2021» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μολδαβών στα social media.

Από την πλευρά του ο Αθανασιάδης ευχαρίστησε ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψήφο του και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για το κλαμπ αναφέροντας:

«Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας που με ψήφισαν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς. Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο».