Ανόρθωση: Τέλος ο Λάφερτι

Τέλος ο Κάιλ Λάφερτι από την Ανόρθωση. Η ανακοίνωση

Ανόρθωση: Τέλος ο Λάφερτι

Δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση ο Κάιλ Λάφερτι. Αποκτήθηκε με όνειρα το καλοκαίρι αλλά λίγους μήνες μετά αποχωρεί από την ομάδα της Κύπρου.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κάιλ Λάφερτι.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή για τη θετική του στάση στο θέμα λύσης της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ανόρθωση.

Ο Λάφερτι δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα και εδώ και καιρό ήταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι.

Τελικά βρέθηκε η λύση και την Πέμπτη (30/12) ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον έμπειρο επιθετικό.

Ο 33χρονος φορ Κάιλ Λάφερτι, διεθνής με τη Βόρειο Ιρλανδία είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Η καριέρα του ξεκίνησε από την Μπέρνλι στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2008 όπου και πήρε μεταγραφή για την Ρέιντζερς. Ομάδα με την οποία αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Σκωτίας και κατέκτησε επίσης ένα κύπελλο και δυο λιγκ καπ. Ακολούθησε μια μακρά καριέρα με τελευταία στάση την Κιλμάρνοκ Σκωτίας στην οποία έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 με οκτώ γκολ σε εννιά συμμετοχές.