Ολυμπιακός Λευκωσίας: Τέλος ο Βασίλης Μάντζης, τον θέλει ο Ιωνικός

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο 30χρονος φορ Βασίλης Μάντζης. Ο Ιωνικός τον θέλει και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες εάν τελικά θα γίνει κάτοικος Νίκαιας, καθώς τον θέλουν κι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. 

Ολυμπιακός Λευκωσίας: Τέλος ο Βασίλης Μάντζης, τον θέλει ο Ιωνικός

Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Μάντζης, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος είχε ζητήσει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μάντζη. Ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο Μάντζης στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στην ομάδα, κατέγραψε 48 συμμετοχές, σκοράροντας 13 τέρματα.

Βασίλη σε ευχαριστούμε, για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε καλό στην συνέχεια της επαγγελματικής σου καριέρας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Ο παίκτης εδώ και λίγες ημέρες είχε ζητήσει να αποχωρήσει για να γυρίσει στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ιωνικό να ενδιαφέρεται για τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος έχει παίξει σε Βόλο, Χανιά, Τριγλία Ραφήνας.

Στον Βόλο έπαιξε και στη μεγάλη κατηγορία. Αποχώρησε το 2020 και πήγε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τώρα είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ξανά στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League.

Εκτός του Ιωνικού, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα κάνουν προσπάθεια για τον παίκτη, ωστόσο οι Νικαιώτες φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.