Μπενφίκα: Τέλος ο Ζεσούς, ματαιώθηκε η πρωινή προπόνηση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Μπενφίκα με τον Ζόρζε Ζεσούς να μην συνεχίζει στην ομάδα. Δεν έγινε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (28/12). 

Μπενφίκα: Τέλος ο Ζεσούς, ματαιώθηκε η πρωινή προπόνηση

Ο Ζόρζε Ζεσούς δεν συνεχίζει στην Μπενφίκα. Ο 67χρονος τεχνικός ενημερώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου να μην πάει στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το πρωί, αλλά μετατέθηκε λόγω των εξελίξεων), την οποία θα αναλάβει ο προπονητής της Μπενφίκα Β’, Νέλσον Βερίσιμο.

Η ήττα από την Πόρτο στο Κύπελλο αλλά και η κατάσταση στα αποδυτήρια έφεραν το «διαζύγιο» με τον Ζέσους. Ο τελευταίος τη Δευτέρα άφησε εκτός προπόνησης τον Πίτζι και οι άλλοι παίκτες της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την απόφαση. Απείλησαν μάλιστα να μην προπονηθούν και χρειάστηκε η παρέμβαση της διοίκησης για να λήξει ο «συναγερμός».

Βέβαια λίγες ώρες μετά, ο κόουτς ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Ζεσούς φερόταν φαβορί για να επιστρέψει στη Φλαμένγκο το τελευταίο διάστημα αλλά τελικά οι Βραζιλιάνοι επέλεξαν το Πάουλο Σόουζα.

Η δεύτερη θητεία του στην Μπενφίκα ολοκληρώνεται ύστερα από 1,5 χρόνο. Στην προηγούμενη θητεία του, μεταξύ 2009 και 2015 είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, πέντε Taça da Liga, ένα Supertaça και φτάνοντας δύο χρονιές στον τελικό του Europa League.