Έτσι στηρίζουν οι οπαδοί της Νότιγχαμ τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Η τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική έχει κινητοποιήσει πολύ κόσμο ανά τον πλανήτη.

Έτσι στηρίζουν οι οπαδοί της Νότιγχαμ τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Σήμερα, 26/07 οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι θα συλλέξουν χρήματα προκειμένου να τα στείλουν στους πληγέντες σε Μάτι και Νέο Βουτζά, επισημαίνοντας ότι θέλουν να σταθούν στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά και του ιδιοκτήτη της ομάδας τους, Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως ο ίδιος αναμόρφωσε αγωνιστικά σε σύντομο χρονικό διάστημα το κλαμπ, έτσι κι αυτοί να συμβάλουν όπως μπορούν προκειμένου να δείξουν τη στήριξή τους στους συγγενείς των θυμάτων.

Ο εμπνευστής της ιδέας, Άντι Χάλαμ σε δηλώσεις του είπε:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην Ελλάδα και να σταθούμε δίπλα στον κύριο Μαρινάκη. Αυτή η ανάγκη γεννήθηκε από τον τρόπο που αναγέννησε την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε τη στήριξή μας στους συγγενείς των θυμάτων». Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι ο σύνδεσμος της ομάδας, "Forza Garibaldi", θα φοράει μπλούζες του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι προκειμένου να τιμήσει τόσο την Ελλάδα, όσο και τον πρόεδρος της Νότιγχαμ.

Η δράση θα λάβε χώρα πριν από τον φιλικό αγώνα της Φόρεστ με την Μπόρνμουθ που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου.