Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόβλημα με το Financial Fair Play

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να εξοικονομήσει τουλάχιστον 100 εκ ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να μην έχει προβλήματα με το Financial Fair Play.

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόβλημα με το Financial Fair Play

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ανοίξει τα ταμεία και έχει ήδη προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις με υπέρογκα ποσά, αλλά θα πρέπει να βρει λύση απέναντι στο Financial Fair Play.

Συγκεκριμένα καλείται να βρει στη μεταγραφική αγορά του χειμώνα 100 εκ. ευρώ, παραχωρώντας ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να μην έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, σύμφωνα με την εφημερίδα «L’ Equipe».

Η προηγούμενη οικονομική χρήση έκλεισε με ζημία 200 εκ. ευρώ και το περασμένο καλοκαίρι ο στόχος που είχε τεθεί για πωλήσεις 180 εκ. ευρώ, ουδέποτε επετεύχθη. Για την ακρίβεια η Παρί έλαβε μόλις 9 εκ. ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο τίθεται η παραχώρηση του Ραφίνια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη μορφή δανεισμού, ούτως ώστε να υπάρξει κάποια εξοικονόμηση για το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου.

Οι Ικάρντι, Ντράξλερ, Ντιαλό, Κέρερ, Κουρζαβά είναι ποδοσφαιριστές για τους οποίους η Παρί είναι διατεθειμένη να δεχθεί προτάσεις, ωστόσο οι ίδιοι οι παίκτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αποχωρήσουν.

Οι ετήσιες απολαβές τους στο Παρίσι είναι πολύ υψηλές, άρα δεν βλέπουν τον λόγο για να μεταγραφούν σε μια ομάδα που δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις τους και συνεπώς θα πρέπει να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Παριζιάνων μέχρι να βρεθεί λύση.