Γκουαρντιόλα: «Κάντε το εμβόλιο, φορέστε μάσκες στα γήπεδα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε θέλει σε καμία περίπτωση να παίξει ξανά σε κλειστά γήπεδα και τονίζει πόσο σημαντικό είναι το εμβόλιο για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις τους πρόσφατου παρελθόντος.

Γκουαρντιόλα: «Κάντε το εμβόλιο, φορέστε μάσκες στα γήπεδα»

Για την επέλαση του κορονοϊού στην Αγγλία, τα εμβόλια και τις προστατευτικές μάσκες μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Δεν θα μου άρεσε, ειλικρινά», είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι για το ενδεχόμενο να παίξει σε κλειστά γήπεδα και πρόσθεσε:

«Αλλά τα κρούσματα αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν. Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο.

Θα πρέπει να εμβολιαστούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες. Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο».