Έξαλλος ο Κλοπ με τον διαιτητή Τίρνει: «Δεν έχω πρόβλημα με άλλους, μόνο μαζί σου»! (vid)

Εκτός εαυτού ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το ματς της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, εξαπολύοντας τα βέλη του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Πολ Τίρνεϊ!

Έξαλλος ο Κλοπ με τον διαιτητή Τίρνει: «Δεν έχω πρόβλημα με άλλους, μόνο μαζί σου»! (vid)

Πολλά και έντονα ήταν τα διαιτητικά παράπονα της Λίβερπουλ για τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στον οποίο το νικηφόρο σερί των «κόκκινων» έλαβε τέλος, καθώς περιορίστηκαν σε ισοπαλία με σκορ 2-2 χάνοντας έδαφος στη μάχη του τίτλου με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του προπονητή της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά τη λήξη του ματς κατευθύνθηκε προς τη διαιτητική τριάδα και αφού τους έδωσε το χέρι, είπε κατάμουτρα στον ρέφερι Πολ Τίρνεϊ ότι έχει πρόβλημα μόνο μαζί του!

«Δεν έχω πρόβλημα με τους άλλους διαιτητές, έχω μόνο μαζί σου. Δεν έχεις παίξει ποτέ σου ποδόσφαιρο», ήταν η ατάκα του Γερμανού κόουτς, την οποία μπορείτε να δείτε και να ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο:

Αργότερα, ο Κλοπ αναφέρθηκε και στην κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Άντριου Ρόμπερτσον, την οποία χαρακτήρισε μεν σωστή, αλλά αφήνοντας και σαφή υπονοούμενα για τον διαιτητή VAR:

«Πρόκειται για καθαρή κόκκινη. Ο Ρόμπερτσον είναι πολύ καλό παιδί, αλλά ξέφυγε σε αυτή τη φάση. Αυτή η απόφαση πάντως ήταν η απόδειξη πως ο VAR ήταν εκεί. Νομίζαμε πως μπορεί να έλειπε από τη θέση του».