Πρόκριση-έπος η Νανσί, στους «32» του Γαλλικού Κυπέλλου, παρότι έπαιξε με... 8 κόντρα στην Τρουά!

Παρότι έφτασε να παίζει με 8 παίκτες η Νανσί (της 2ης Κατηγορίας) προκρίθηκε στους«32» του Γαλλικού Κυπέλλου επικρατώντας της Τρουά (Ligue 1) στα πέναλτι (4-2)!

Πρόκριση-έπος η Νανσί, στους «32» του Γαλλικού Κυπέλλου, παρότι έπαιξε με... 8 κόντρα στην Τρουά!

Ούτε η διαφορά μιας κατηγορίας, ούτε η έδρα, ούτε οι... τρεις λιγότεροι παίκτες πτόησαν την Νανσί, που πήρε επική πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου Γαλλίας στην Τρουά!

Η ομάδα του Πεντρετί (που αγωνίζεται στη 2η Κατηγορία) επικράτησε στα πέναλτι 4-2 της αντιπάλου της (Ligue 1) κι ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το μισάωρο!

Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1, με το γκολ του Ντομίνγκες με πέναλτι στο 44’, ενώ ο Γιούνγκ ισοφάρισε στο 64’ για την Νανσί η οποία ήδη έπαιζε με 10 (από το 32')


Οι «τουλίπες» έμειναν με δέκα στο 32’, λόγω δεύτερης κίτρινης στον Νονμασέ, ενώ στο 76’ αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη, ο Σις με τον Μαραμοκό να τους ακολουθεί στο 90+5’ με δεύτερη κίτρινη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, τα οποία ξεχώρισαν, η Λιλ επικράτησε 3-1 της Οσέρ και η Ναντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σοσό, ενώ η Αμιάν επικράτησε 3-2 στην έδρα της Γκινγκάμπ.