Μπενφίκα: Στην Πορτογαλία οι επικεφαλής της Φλαμένγκο για τον Ζέσους

Με στόχο να επαναφέρουν στη Βραζιλία τον Ζόρζε Ζέσους, οι άνθρωποι της Φλαμένγκο θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία για τις διαπραγματεύσεις. 

Μπενφίκα: Στην Πορτογαλία οι επικεφαλής της Φλαμένγκο για τον Ζέσους

Στην Φλαμένγκο ψάχνουν τον νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία. Μέσα στην ημέρα, ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αλλά και από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του κλαμπ για τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η προσπάθεια της Φλαμένγκο να επαναφέρει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ζόρζε Ζέσους είναι σε εξέλιξη. Οι Μάρκοζ Μπραζ και Μπρούνο Σπίντελ, θα είναι την Παρασκευή στη Λισαβόνα για απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Βραζιλιάνους αφού ο κόουτς των «αετών» έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και επιπλέον η διοίκηση της Μπενφίκα δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει.

Η Φλαμένγκο έχει στη λίστα της άλλες τρεις επιλογές για τον πάγκο, καθώς η εναλλακτική επιλογή είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που επίσης έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα, ο Πάουλο Φονσέκα που παραμένει χωρίς ομάδα και στα υπ’ όψιν είναι και ο Πάουλο Σόουζα, που είναι στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας.