Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Λούνιν κι ο γιος του Αντσελότι με κορονοϊό!

Άλλα πέντε κρούσματα κορονοϊού διαγνώστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης με τους Μπέιλ, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Λούνιν και τον Ντάβιντε Αντσελότι (γιό του προπονητή και βοηθό του...) να νοσούν και να τίθενται σε καραντίνα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Ασένσιο, Ροντρίγκο, Λούνιν κι ο γιος του Αντσελότι με κορονοϊό!

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τα κρούσματα κορονοϊού των Μαρσέλο και Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης...

Οι Καστιγιάνοι ανακοίνωσαν ότι τέσσερις, ακόμη ποδοσφαιριστές, αλλά κι ο βοηθός (και γιος) του Κάρλο Αντσελότι, Ντάβιντε, βρέθηκαν να έχουν προσβληθεί από την πανδημία.

Οι νοσούντες παίκτες είναι οι: Μάρκο Ασένσιο, Γκάρεθ Μπέιλ, Αντρέι Λούνιν και Ροντρίγκο, που προστέθηκαν - μετά το, μοριακό, τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκαν την Τετάρτη (15/12) άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «μερένγκες» (δίχως να βγουν από τα αυτοκίνητα τους...) - στους Μόντριτς και Μαρσέλο, ενώ θετικός βρέθηκε και ο πρώτος βοηθός του Κάρλο Αντσελότι και γιος του, Ντάβιντε.

Σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο, οι «μπλάνκος» μπορούν να ζητήσουν αναβολή του προσεχούς αγώνα με την Κάντιθ αν δεν μπορούν να παρατάξουν 13 παίκτες (από τη Ρεάλ ή τη Ρεάλ Β) στον αγώνα, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας τερματοφύλακας και πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Τα τεστ θα συνεχιστούν, με τους Ίσκο, Αζάρ και Μαριάνο Ντίαθ να φέρονται ως στενές επαφές των κρουσμάτων, ενώ οι Ντάνι Καρβαχάλ και Ντάνι Θεμπάγιος είναι τραυματίες.