Το ταξίδι του Μανωλά για την Ελλάδα και το μπλέξιμο με την αστυνομία!

Ο Κώστας Μανωλάς προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, η φημολογία φούντωσε για επιστροφή στον Ολυμπιακό, ενώ στην Ιταλία είχε περιπέτειες με την αστυνομία.

Το ταξίδι του Μανωλά για την Ελλάδα και το μπλέξιμο με την αστυνομία!

Η φημολογία για τον Κώστα Μανωλά και το μέλλον του όλο και φουντώνει στην Ιταλία. Πλέον, όμως, έχει δοθεί και αφορμή. Εδώ και λίγα λεπτά τα ιταλικά Μέσα φιλοξενούν ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πήρε ειδική άδεια από τη Νάπολι για να φύγει για την Ελλάδα.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για τον διεθνή αμυντικό. Σύμφωνα με τους Ιταλούς στο αεροδρόμιο Capodichino σταμάτησε τον Κώστα Μανωλά η αστυνομία. Ο ποδοσφαιριστής είχε μαζί του περισσότερες από 20 χιλιάδες ευρώ, ποσό απαγορευτικό σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία.

Μάξιμουμ 10 χιλιάδες ευρώ επιτρέπεται να έχει πάνω του ένα ταξιδιώτης προκειμένου να αποφευχθεί το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί στον Μανωλά επιβλήθηκε πρόστιμο έτσι όπως ορίζει ο νόμος και φυσικά γίνεται αντιληπτό πως η περιπέτεια του σε συνδυασμό με το ταξίδι του για την Ελλάδα φούντωσε τη φημολογία.

Οι Ιταλοί εικάζουν πως ο λόγος που ήθελε να κάνει το ταξίδι για τη χώρα μας είναι ιατρικός. Ήθελε να έρθει στην πατρίδα του, δηλαδή για να εξεταστεί από γιατρό, αφού θυμίζουμε ότι έχει ταλαιπωρηθεί από θλάση. Από την άλλη όμως φούντωσε ξανά η φημολογία που θέλει τον Μανωλά να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τελικά η αστυνομία δεν του επέτρεψε να πετάξει, διότι επιχείρησε να παραβεί την ιταλική νομοθεσία.

Στη γειτονική χώρα θεωρούν ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Νάπολι είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.