Μπαρτσελόνα: Στον δρόμο της επιστροφής (και) ο Αλέξις Σάντσες, οδεύει προς Ίντερ ο Ντε Γιονγκ

Μετά τον Ντάνιελ Άλβες η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για να πάρει πίσω στη Βαρκελώνη και τον Αλέξις Σάντσες.

Μπαρτσελόνα: Στον δρόμο της επιστροφής (και) ο Αλέξις Σάντσες, οδεύει προς Ίντερ ο Ντε Γιονγκ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ φέρεται να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα για να πάρει πίσω στη Βαρκελώνη τον Αλέξις Σάντσες και να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Το προηγούμενο διάστημα ο Ντάνιελ Άλβες επέστρεψε στους Καταλανούς βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ, πλέον, οι «μπλαουγκράνα» φιλοδοξούν να εντάξουν εκ νέου στο ρόστερ τους και τον Χιλιανό φορ, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στο διάστημα της παρουσίας του στην Ίντερ.

Ο Σάντσες αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το 2014 για να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2018 και από εκεί το 2019 στην Ίντερ, στην οποία μετράει την τρέχουσα περίοδο 2 γκολ και 3 ασίστ σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ αφορούν τον δανεισμό του Αλέξις Σάντσες, ενώ την ίδια στιγμή οι δύο ομάδες φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις και για την υπόθεση του Λουκ Ντε Γιονγκ.

Ο τελευταίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη, αλλά δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του. Έτσι, οι Καταλανοί σκοπεύουν να διακόψουν τον δανεισμό του Ντε Γιονγκ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την μετακίνηση του τελευταίου στην Ίντερ τον Γενάρη.