«Μάχη» Ντόρτμουντ, Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ για Μαυροπάνο

Ντόρτμουντ, Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ έχουν ρίξει «δίχτυα» στη Στουτγκάρδη για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, που εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του.

«Μάχη» Ντόρτμουντ, Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ για Μαυροπάνο

Ολοένα και πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στη Γερμανία και παρότι κεντρικός αμυντικός είναι… ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», Ντόρτμουντ, Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ φιλοδοξούν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Έλληνα στόπερ, ώστε να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

Ο 24χρονος άσος δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα της Άρσεναλ υπό τις οδηγίες του Μίκελ Αρτέτα με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Στουτγκάρτδη με την μορφή δανεισμού.

Η τελευταία όμως, έχει οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του παίκτη έναντι του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ενεργοποιήσει την ρήτρα τότε ενδέχεται να ζητήσει ακόμα και το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για την πώλησή του σε μία άλλη ομάδα.

Ο Μαυροπάνος, που σκόραρε το περασμένο Σάββατο (11/12) και στη νίκη με 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ ανήμερα των 24ων γενεθλίων του, έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 15 εμφανίσεις με τη Στουτγκάρδη, 5 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.