Το μήνυμα του Σαλάχ για τα εμβόλια

Ο Μο Σαλάχ αναφέρθηκε στο θέμα με τα εμβόλια και στο γεγονός πως πριν ένα χρόνο είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Το μήνυμα του Σαλάχ για τα εμβόλια

Πριν ένα χρόνο ο Μο Σαλάχ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Λίγες ημέρες μετά είχε κυκλοφορήσει βίντεο που τον έδειχνε στο γαμήλιο γλέντι του αδερφού του.

Τότε είχε σχολιαστεί αρκετά το γεγονός στα αγγλικά Μέσα και ο άσος της Λίβερπουλ ένα χρόνο μετά μίλησε για όσα είχαν συμβεί τότε. Ακόμη αναφέρθηκε στο θέμα των εμβολίων στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Είναι γιατροί που έχουν μελετήσει και έχουν δουλέψει πάνω στην ιατρική για χρόνια. Αν έλεγα ότι οι εμβολιασμοί είναι λάθος, θα ήταν σαν κάποιος τυχαίος περαστικός στον δρόμο να μου έλεγε πώς να παίξω ποδόσφαιρο. Αν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως είναι το σωστό, πρέπει να τους ακολουθήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μο Σαλάχ.

Όσον αφορά στο γεγονός πως ένα χρόνο πριν είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό είπε: «Δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά σχολίασαν το γεγονός ότι κόλλησα τον ιό σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο γάμος του αδερφού μου. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα ο αδερφός σου. Ελπίζω δηλαδή ότι ο δικός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα!».