Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Βαράν και Καβάνι

Ραφαέλ Βαράν και Έντινσον Καβάνι επέστρεψαν στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό (8/12) παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις για το Champions League. Ενδιαφέρον του Άγιαξ για δανεισμό του τερματοφύλακα Ντιν Χέντερσον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Βαράν και Καβάνι

Ευχάριστα ήταν τα νεότερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς τόσο ο Ραφαέλ Βαράν όσο και ο Έντινσον Καβάνι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός και ο Ουρουγουανός επιθετικός είχαν τραυματιστεί στο 2-2 με αντίπαλο την Αταλάντα στο Μπέργκαμο στις αρχές του περασμένου μηνός, ωστόσο σήμερα βρέθηκαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ, αμφότεροι δεν θα πάρουν μέρος στο αυριανό (8/12) παιχνίδι με αντίπαλο την Γιουνγκ Μπόις στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ από την προσεχή Δευτέρα θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ώστε να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον εξέφρασε ο Άγιαξ και φιλοδοξεί να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον νεαρό τερματοφύλακα με την μορφή δανεισμού από την Γιουνάιτεντ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα αποδεχτούν την προσφορά του «Αίαντα» για τον 24χρονο γκολκίπερ, ο οποίος μετράει μόλις τρεις εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.