Λεβαντόφσκι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου για τον Μέσι»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε δηλώσεις του στο «Kicker» τόνισε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του για τον Λιονέλ Μέσι και τη «Χρυσή Μπάλα», ενώ πρόσθεσε πως σέβεται και εκτιμά τον Αργεντινό επιθετικό.

Λεβαντόφσκι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου για τον Μέσι»

Σε μία διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όσον αφορά την ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» αλλά και τις δηλώσεις που εμφανιζόταν να έκανε για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού βραβείου, τόνισε απευθυνόμενος στον Πολωνό πως «ήσουν ο νικητής πέρυσι και το France Football θα έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Το αξίζεις, πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου».

Επ’ αυτού ο επιθετικός της Μπάγερν εμφανιζόταν να «απαντά» σε συνέντευξή του στο πολωνικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sportowym» πως «θα ήθελα η δήλωσή του να είναι ειλικρινής, όχι κενά λόγια».

Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε λοιπόν, ο Λεβαντόφσκι ξεκαθάρισε στο «Kicker» ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι.

«Η δήλωσή μου, την οποία έκανα σε συνέντευξη με έναν πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό, έχει παρερμηνευτεί. Ποτέ δεν ήθελα να πω ότι τα λόγια του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σοβαρά ή ειλικρινή. Τουναντίον, με άγγιξαν πολύ και είμαι χαρούμενος για το λόγο του Λιονέλ Μέσι στην τελετή στο Παρίσι, στην οποία εξέφρασε ότι, κατά την άποψή του, άξιζα τη Χρυσή Μπάλα του 2020.

Απλά ήθελα να εκφράσω ότι προφανώς θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν εισακουστούν τα λόγια του Μέσι. Σέβομαι και εκτιμώ τον Λιονέλ Μέσι πέραν κάθε μέτρου και για ακόμα μια φορά τον συγχαίρω για τη νίκη του στη Χρυσή Μπάλα 2021», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος, ο οποίος ήρθε δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα».