Λεβαντόφσκι: «Λυπήθηκα για τη Χρυσή Μπάλα, ήθελα η δήλωση του Μέσι να είναι ειλικρινής»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δήλωσε δυσαρεστημένος για την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι, ενώ σχολίασε ότι ήθελε η δήλωση του Αργεντινού προς το πρόσωπό του κατά την βράβευση «να είναι ειλικρινής, όχι κενά λόγια».

Λεβαντόφσκι: «Λυπήθηκα για τη Χρυσή Μπάλα, ήθελα η δήλωση του Μέσι να είναι ειλικρινής»

Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύτηκε για 7η φορά στην καριέρα του με τη Χρυσή Μπάλα, γεγονός που προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις, αφού αρκετοί εξέφρασαν την άποψη ότι το βραβείο του France Football έπρεπε να δοθεί στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο 33χρονος φορ πραγματοποίησε μία εκπληκτική σεζόν με την Μπάγερν το 2019-20, ωστόσο λόγω κορονοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε απονομή και βράβευση την περασμένη σεζόν.

Ο Λεβαντόφσκι παραχώρησε συνέντευξη στο Pole Moc Futbolu του Kanale Sportowym, δηλώνοντας δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα:

«Ένιωσα λυπημένος, δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Νιώθω ανικανοποίητος. Το να είμαι τόσο κοντά, να ανταγωνίζομαι τον Λιονέλ Μέσι.

Φυσικά σέβομαι τον τρόπο που παίζει και όλα όσα έχει πετύχει. Το γεγονός ότι εγώ μπορώ να ανταγωνιστώ μαζί του, μου δείχνει το επίπεδο στο οποίο μπόρεσα να παίξω. Αλλά ένιωσα λυπημένος και ήταν καλό που δεν είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα μετά το γκαλά».

Υπενθυμίζεται ότι στην απονομή της Χρυσής Μπάλας ο Λιονέλ Μέσι απευθύνθηκε στον Πολωνό επιθετικό, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει είχε κερδίσει το βραβείο το 2020: «Ήσουν ο νικητής πέρυσι και το France Football θα έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Το αξίζεις, πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου».

Ωστόσο, ο Λεβαντόφσκι δεν έδειξε να πείθεται από τα λόγια του σούπερ σταρ της Παρί: «Θα ήθελα η δήλωσή του να είναι ειλικρινής, όχι κενά λόγια», σχολίασε ο Πολωνός άσος.