Τσόλακ: «Θέλω να συνεχίσω στη Μάλμε, αλλά πρέπει να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τσόλακ πήρε το πρωτάθλημα με τη Μάλμε στη Σουηδία και για ακόμη μία φορά επανέλαβε πως θέλει να παραμείνει και όχι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Τσόλακ: «Θέλω να συνεχίσω στη Μάλμε, αλλά πρέπει να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τσόλακ μιλώντας στην πατρίδα του άφησε να εννοηθεί πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σουηδία. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, που τον έχει παραχωρήσει δανεικό.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Θα ήθελαν να συνεχίσω να παίζω εδώ, αλλά φυσικά πρέπει να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ γι' αυτό. Θα το δουλέψουμε. Μια μεγάλη σεζόν είναι πίσω μου, πολλοί άνθρωποι την έχουν δει αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω που θα παίζω το 2022...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήταν μια υπέροχη χρονιά. Σκόραρα πολλά γκολ (19 στο σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις). Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έρχεσαι σε ένα νέο περιβάλλον και το σουηδικό πρωτάθλημα είναι άρτιο όσον αφορά την οργάνωση, τη δομή. Οι ομάδες είναι πειθαρχημένες. Τα πήγα πολύ καλά, μου έλεγαν όλοι, αν σκοράρεις το 2021, δεκαπέντε γκολ θα είναι υπέροχα. Κατάφερα περισσότερα από αυτό. Είμαι πρωταθλητής, παίζω στο Champions League, επέστρεψα στην εθνική ομάδα, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα», είπε ο Τσόλακ.

Δεν θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ

Όσο για τις στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Οι οπαδοί μου τα έβγαλαν όλα, αλλά κατάφερα να σώσω το μετάλλιο. Δεν το έδωσα σε κανέναν. Είμαι πρωταθλητής χώρας για πρώτη φορά, πήρα δύο φορές το Κύπελλο, αλλά δεν είχα τον τίτλο του πρωταθλητή. Γι' αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερα για μένα... Ζήσαμε φανταστικές στιγμές, το γήπεδο ήταν γεμάτο και οι οπαδοί μπήκαν μέσα με τη λήξη του ματς. Τρελοκομείο. Όμορφη και αξέχαστη εμπειρία για μένα».