«Χρυσή Μπάλα»: Μέσι για έβδομη φορά! (pic)

Μία ακόμα «Χρυσή Μπάλα» έκανε δική του ο μεγάλος Λιονέλ Μέσι! Την έβδομη στη διάρκειας της θρυλικής καριέρας του!

«Χρυσή Μπάλα»: Μέσι για έβδομη φορά! (pic)

Άραγε θα καταφέρει κανείς στο μέλλον να φτάσει ή και να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι; Τα επιτεύγματα και οι επιδόσεις του Αργεντινού μάγου της μπάλας μοιάζουν αδύνατο να επαναληφθούν!

Ένα από αυτά αφορά και τις κατακτήσεις της «Χρυσής Μπάλας», της οποίας ο Μέσι έγινε κάτοχος απόψε (29/11) για μία ακόμη φορά και συνολικά έβδομη στη μυθιστορηματική καριέρα του!

Ο 34χρονος Λατινοαμερικανός σταρ μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της πατρίδας του μέσα στο «Μαρακανά» με θύμα τη Βραζιλία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και την πολύκροτη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε δικό του ένα ακόμα τρόπαιο «Χρυσής Μπάλας».

Ο Μέσι άφησε δεύτερο πίσω του τον κορυφαίο επιθετικό της χρονιάς (2021), Πολωνό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, και έγραψε ιστορία με το νέο βραβείο. Υπενθυμίζεται ότι έχει κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» τα έτη 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 και 2019!

«Δεν ξέρω πόσα χρόνια μού έμειναν στην μπάλα, αλλά ελπίζω να είναι πολλά γιατί διασκεδάζω πάρα πολύ», τόνισε ο αριστουργηματικός κοντός.

Image