Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Ντε Γιόνγκ και Χαϊντάρα πρώτοι στόχοι του Ράνγκνικ!

Οι Φρένκι Ντε Γιόνγκ και Αμαντού Χαϊντάρα φέρονται ως οι βασικοί στόχοι του Ραλφ Ράνγκνικ για μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Ντε Γιόνγκ και Χαϊντάρα πρώτοι στόχοι του Ράνγκνικ!

Η ανάγκη της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη, κρίνοντας από τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας σε Premier League και Ευρώπη, γι' αυτό ο Ραλφ Ράνγκνικ επιθυμεί να βάλει τέλος στα... βάσανα με τη μεταγραφή δύο ποιοτικών μονάδων.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ της Μπαρτσελόνα και τον Αμαντού Χαϊντάρα της Λειψίας.

Το γνωστό έντυπο υποστηρίζει ότι ο Ράνγκνικ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει μια ρήτρα αποδέσμευσης 32 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να φέρει τον 23χρονο διεθνή από το Μάλι στο Μάντσεστερ, ως πρώτο μεταγραφικό απόκτημα τον προσεχή Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαϊντάρα είχε αποκτηθεί από τη Λειψία την εποχή που ο Ράνγκνικ ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στο γερμανικό κλαμπ, γι' αυτό και το όνομά του συνδέθηκε με αυτό του νεαρού μέσου αμέσως μετά τον ερχομό του στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Παράλληλα, η «El Nacional» ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι της Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να... τεστάρουν την αποφασιστικότητα των αντίστοιχων της Μπαρτσελόνα να κρατήσει τους αστέρες της στο ρόστερ, κάνοντας κρούση για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι η αγγλική πλευρά είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους τουλάχιστον 59 εκατομμυρίων λιρών, η οποία ενδεχομένως να πείσει τους Καταλανούς να επιτρέψουν τη μετακίνηση του Ολλανδού διεθνούς στο Μάντσεστερ.