Τραμπζονσπόρ: Θέλει τον Μανωλά

Δημοσίευμα στην Τουρκία για Τραμπζονσπόρ και Κώστα Μανωλά.

Τραμπζονσπόρ: Θέλει τον Μανωλά

Η Τραμπζονσπόρ θέλει τον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι Κώστα Μανωλά και θα κάνει κίνηση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αναφέρουν στην Τουρκία.

Η Τραμπζονσπόρ θα κινηθεί για τον Κώστα Μανωλά. Όπως αναφέρει η «Fotomac» η ομάδα της Τραπεζούντας ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνει δικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός, η Νάπολι και τα γνωστά εμπόδια για Μανωλά

Ο 30χρονος Έλληνας άσος έχει φέτος έξι συμμετοχές με τη Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις και τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον ίδιο και το μέλλον του είναι πολλά.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι στην Ιταλία πριν από μερικές εβδομάδες είχαν αναφέρει ότι «ο Ολυμπιακός ξεκινά πάλι επαφές με Νάπολι για Μανωλά».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, αφού ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να αποχωρήσει. Οι Ιταλοί συνδέουν την πιθανή αποχώρηση του Έλληνα στόπερ με το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι.

«Ψάχνει στόπερ η Νάπολι, φεύγει ο Μανωλάς»

Οι Ιταλοί συνδέουν την πιθανή αποχώρηση του Έλληνα στόπερ με το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, σε περίπτωση που τεθεί θέμα αποχώρησης του Μανωλά, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

Ο παίκτης έχει προσφέρει ελάχιστα φέτος, αφού έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, έτσι δεν θα του λείψει. Γι' αυτό και η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Κώστα Μανωλά να είναι με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, έχει διαψευστεί το θέμα του Μανωλά όσες φορές κι αν ήρθε στην επικαιρότητα, αλλά χθες φούντωσαν τα σενάρια στη γειτονική χώρα περισσότερο, διότι η διοίκηση της Νάπολι ψάχνει στόπερ.