Ο Ολυμπιακός, η Νάπολι και τα γνωστά εμπόδια για Μανωλά

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μανωλάς είναι γνωστό ότι επιθυμούν να συνεργαστούν ξανά, όμως η Νάπολι δεν φαίνεται να σκέφτεται την παραχώρηση του Έλληνα στόπερ. 

Ο Ολυμπιακός, η Νάπολι και τα γνωστά εμπόδια για Μανωλά

Καμία βάση δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή σε ό,τι γράφεται στην Ιταλία περί επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό τον χειμώνα. Στις μεταγραφές πολλά γίνονται, άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν ξανά, αλλά η Νάπολι δεν φαίνεται ότι έχει σκέψεις παραχώρησης του Έλληνα άσου.

Ο Μανωλάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και την Τρίτη (16/11) προπονήθηκε κανονικά, με τον Σπαλέτι να τον υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής (21/11) με την Ίντερ. Ίσως όχι για το αρχικό σχήμα καθώς έχει μείνει κάπως πίσω, αλλά προφανώς τον υπολογίζει για τη διάρκεια της αναμέτρησης και σίγουρα για τα επόμενα παιχνίδια.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει κοστίσει πολλά χρήματα στη Νάπολι, η οποία τον χρειάζεται τον χειμώνα, αφού ο Κουλιμπαλί θα λείπει στο Κόπα Άφρικα. Γνώστες της υπόθεσης αναφέρουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι ίσχυε το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Μανωλάς έμεινε στη Νάπολι, παρά τα διαρκή ρεπορτάζ περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.