Λεγανές: Ανακοίνωσε εννέα κρούσματα κορονοϊού

Η διοίκηση της Λεγανές έκανε γνωστό πως εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα στην πρώτη ομάδα, αλλά η LaLiga δεν προχωρά στην αναβολή του αγώνα με την Χιρόνα

Λεγανές: Ανακοίνωσε εννέα κρούσματα κορονοϊού

Σοβαρό πρόβλημα με εκτεταμένη διασπορά του κορονοϊού στην ομάδα της ανακοίνωσε η διοίκηση της Λεγανές.

Μέσω των social media, ο ισπανικός σύλλογος ανέφερε «ότι εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα Covid-19 στην πρώτη ομάδα, τα τρία από αυτά αντιστοιχούσαν σε παίκτες, μετά από τεστ PCR που έγιναν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο».

Η Λεγανές αγωνίζεται τη Δευτέρα (6/12) για τη Β΄ κατηγορία στην Ισπανία (19η αγωνιστική), εκτός έδρας με την Χιρόνα στο Montilivi.

Τα εννέα θετικά έχουν απομονωθεί παρόλο που δεν παρουσιάζουν «σημαντικά συμπτώματα», ενώ η διοίκηση της ομάδας σημειώνει ότι έχει ενημερώσει τη LaLiga και τις υγειονομικές αρχές για αυτή την κατάσταση.

Πάντως σύμφωνα με την αλυσίδα Cope, νέες εξετάσεις έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα, επομένως «ο σύλλογος διατηρεί καταρχήν το πλάνο του ταξιδιού στη Χιρόνα».

Η LaLiga δεν θα προχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, στην αναβολή του αγώνα επειδή το πρωτόκολλο απαιτεί τουλάχιστον παρουσία 13 παικτών, συμπεριλαμβανομένων δύο τερματοφυλάκων κάτι που έως τώρα μπορεί να εξυπηρετήσει η Λεγανές.