Η «Βild» αναφέρει ότι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει 118 εκ. ευρώ για τον Χάαλαντ!

Στην αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει πρόταση 118 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Χάαλαντ. Ποιος ο ρόλος του νέου μάνατζερ Ραλφ Ράνγκνικ

Η «Βild» αναφέρει ότι το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει 118 εκ. ευρώ για τον Χάαλαντ!

Παρότι ο Ραλφ Ράνγκνικ, αναλαμβάνει - σε πρώτη τουλάχιστον φάση - χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται από την εφημερίδα της πατρίδα του «Bild» να σχεδιάζει την απόκτηση του Έριλινγκ Χάλαντ με τους Άγγλους να προτίθενται να καταβάλλουν το ποσό το 118 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο μεγάλος του στόχος τόσο του Ράνγκνικ όσο και των «κόκκινων διαβόλων» για την επόμενη σεζόν είναι ο Νορβηγός, διεθνής, σέντερ φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την Αγγλική ομάδα (πάντα κατά την ίδια πληροφόρηση και παρά την ύπαρξη του στις τάξεις της...) να εξετάζει ήδη την περίπτωσή του.

Άλλωστε, ο Ράνγκνικ, που θα βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν και αργότερα θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, και από τις δύο θέσεις θα έχει λόγο (και μάλιστα καίριο...) για τις μεταγραφές.